Skip to content

Nordic Skin Klinik Ursviks

Ursviks allé 20, 17466 Sundbyberg.
Telefon: 070-483 84 21
E-post: lorin@nordicskinklinik.se

Våra öppettider

Måndag–Fredag: 09:00–18:00
Lördag: 10:00-16:00
Söndag: 10:00-16:00

Nordic Skin Klinik Ursviks

Välkommen till oss på Ursviks , Hos oss är du i trygga händer hälsar NSK teamet & Specialistläkare Alex, Grundare av Nordic Skin Klinik. Alla våra behandlingar utförs av våra vårdpersonal med lång erfarenhet injektioner och vi använder godkända, standard och högkvalité produkter för våra samtliga behandlingar.

Recensioner

Sydney Saga Skjerstad
Sydney Saga Skjerstad
recension
Read More
Bästa och bästa kundservicen alltid väldigt nöjd!
Lala Nasibova
Lala Nasibova
recension
Read More
Rekommenderas Jag körde ända från Skien för att få proffsigt bemötande hos Shery. Mina 3 vänner har också fått behandlingar och vi är jättenöjda! Tack så mycket för en bra upplevelse! På återseende!
Andra Draugta
Andra Draugta
Google recension
Read More
Det var en mycket trevlig upplevelse för mig denna klinik! Jag var rädd först, men Shery var väldigt söt och tålmodig med mig, så jag valde att ta chansen, och jag ångrar inte det. Hon tog sig tid att lägga fillern på rätt ställe precis som jag ville, superproffsigt, så jag är väldigt glad. Rekommenderar starkt!
Tina Haugen
Tina Haugen
recension
Read More
Shery räddade mina läppar! En fantastisk dam. Resultatet som jag bara kunde drömma om tidigare är nu verklighet Rekommenderar alla som ska fixa läpparna och gå hit.

Andra behandlingar på Nordic Skin Klinik Ursviks

Nedan ser du de populära behandlingarna

Nordic Skin Academy

Alla våra utbildare är certifierade och licensierade inom sina kompetensområden. Med lång erfarenhet i branschen och noggrann precision i det arbete vi utför ser vi till att du får bästa möjliga behandlingsresultat.Vi utbildar endast legitimerade läkare, tandläkare och sjuksköterskor inom injektionsbehandlingar. Vår specialistläkare Alex Sajjad och hans team ger dig utbildningar i bland annat botulinumtoxin och fillers på olika nivåer och har idag utbildat flera andra estetiska behandlare runtom Sverige. Hos oss får du chansen att ta ett kliv in i branschen och kunna behandla marknadens alla behandlingsområden.

Personal på Nordic Skin Klinik Ursviks

-

-

-

Priser på Nordic Skin Klinik Ursviks

Nedan hittar du samtliga priser och övriga tjänster vi erbjuder

Klicka på en behandling för att se mer

Priser för Hud & Ansiktsbehandlingar

Konsultation på Nordic Skin Klinik Ursviks

Vår legitimerade personal tar väl hand om dig och lyssnar på dina önskemål. Vi erbjuder kostnadsfri konsultation på alla våra behandlingar
Vi erbjuder kostnadsfri konsultation på alla våra behandlingar utom bedömning av hudprickar med dermatoskop.