Skip to content

Expert kurs i Traditionella Ansiktsbehandlingar

11000 kr

Kurs i traditionella ansiktsbehandlingar såkallade “Red Carpet Treatments”.  

Traditionella ansiktsbehandlingar utförs normalt genom att använda en kombination av olika kosmetiska produkter. Dessa behandlingar har varit mycket populära under de senaste 2-3 decennierna.  

Våra certifierade och mycket erfarna Estetiska instruktörer kommer att lära dig en mängd olika kosmetiska produkter som kan användas i kombination med dessa behandlingar för att maximera behandlingseffekterna.  

Alla våra endagskurser är uppdelade i två delar. Teori 2-4 timmar och Hands on, den praktiska delen på levande modeller under 2-4 timmar på eftermiddagen.

En omfattande resa designad för skönhetsentusiaster och proffs som är ivriga att bemästra de tidlösa teknikerna för ansiktsvård. Den här kursen tar dig genom en detaljerad utforskning av traditionella ansiktsbehandlingar för ansikte, hals, dekolletage och händer, och blandar gammal visdom med modern estetik för att föryngra och förbättra naturlig skönhet.

Att förstå indikationerna och kontraindikationerna för dessa behandlingar utgör grunden för vår läroplan, vilket säkerställer att varje procedur främjar välbefinnande och skönhet samtidigt som man respekterar varje klients unika behov och förutsättningar. Vi fördjupar oss också i konsten att kombinera olika ansiktsbehandlingar med andra estetiska tjänster, och erbjuder praktiska tips för att skapa en holistisk skönhetskur som tar itu med individuella problem och förstärker resultaten.

Lär dig om morfologin, fysiologin och funktionerna hos olika hudlager, krångligheterna i ansiktets blodcirkulation och innervation, och ansiktsmuskulaturens centrala roll. Denna kunskap gör att du kan skräddarsy behandlingar till den unika duken i varje kunds ansikte, vilket förbättrar både upplevelsen och resultatet.

Hudtyper och ansiktstyper är lika olika som de individer vi servar. Vår kurs ger viktiga insikter i att identifiera olika hudtyper och klassificera olika ansiktstyper, vilket ger dig färdigheter att skräddarsy behandlingar för personlig vård. Att dokumentera förvandlingen genom före-och-efter-bilder är inte bara tillfredsställande utan också ett kraftfullt verktyg för att visa upp ditt arbete och vägleda ytterligare behandlingar.

Att navigera i en värld av estetiska komplikationer är avgörande för alla professionella. Vi täcker de typer av komplikationer som kan uppstå, erbjuder strategier för förebyggande och hantering, och betonar försiktighetsåtgärder efter behandlingen för att säkerställa säkerheten och tillfredsställelsen för dina kunder.

Slutligen guidar vi dig genom de bästa metoderna för att skydda och återfukta huden efter behandlingar, vilket säkerställer långvariga fördelar och strålande hälsa. Genom att förstå den optimala timingen för efterföljande estetiska behandlingar kan du planera en hållbar skönhetskur som håller huden levande och ungdomlig.

Läs mer om Utbildningen Här: Kurs i traditionella ansiktsbehandlingar

Föreläsare: Specialistläkare Alex S

Hands-On: Zara N


OBS: Alla Utbildningspriser är ex moms.

Har du frågor eller funderingar?

Vi hjälper dig att skapa en struktur för dina utbildningar och svarar på de frågor du har om akademin. 

Efter att du har fyllt i detta formulär kommer vårat Team på Nordic Skin Medical & Aesthetic College, att ha den information som behövs för att designa en utbildningsresa som lyfter fram och utvecklar dina styrkor.

Vad är en medicinskt ansvarig läkare och varför är det viktigt att ha en?

En medicinskt ansvarig läkare i estetik är avgörande för sjuksköterskor, tandläkare och läkare som vill administrera behandlingar som Botox och hyalas. Denna mandaterade tillsyn säkerställer att behandlingar utförs säkert och i enlighet med medicinska standarder. Utan en utsedd medicinskt ansvarig läkare är dessa yrkesverksamma juridiskt oförmögna att erbjuda sådana estetiska procedurer, vilket lyfter fram den avgörande roll som en Medicinsk ansvarig läkare har för att underlätta efterlevnad och säker patientvård. Om en komplikation / akut situation uppstår, ser din MAL till att du får den hjälp du behöver för att snabbt kontrollera situationen.

Frågor & Svar

Vad kul att du är intresserad!

Lägg till ditt önskade paket i varukorgen och fortsätt med betalningen. Du kommer att få ett bekärftelsemail på din order. Vi kommer att höra av oss till dig så fort din order har nått fram till oss.

Absolut! Även om kursen ger en bred översikt som är nödvändig för alla estetisk medicinutövare, går den också in på detaljer som skulle vara fördelaktiga för dem som vill specialisera sig. Genom olika moduler får du insikter i olika områden, vilket hjälper dig att identifiera och driva ditt intresseområde inom estetisk medicin.

Vi erbjuder kontinuerligt stöd till alla våra deltagare. Under kursen kommer du att ha tillgång till expertinstruktören Dr Alex och hans team för eventuella frågor eller förtydliganden. Vårt mål är att säkerställa att du inte bara är utbildad utan fullt beredd att starta din estetiska verksamhet framgångsrikt.

Att starta ett estetiskt företag kan vara skrämmande på grund av den stora mängd kunskap och förberedelser som krävs. Den här kursen är utformad för att förenkla denna process, och erbjuder steg-för-steg-vägledning från branschexperten Dr Alex för att navigera i komplexiteten med att starta din klinik, från att förstå regelverk till att skaffa rätt utrustning och förbrukningsvaror.

Absolut. Att förstå de medicinska och estetiska reglerna och föreskrifterna är en hörnsten i denna kurs.

Nordic Skin Medical & Aesthetic Collage, Stockholm, Sverige. Vi kör normalt våra korta kurser 2-3 gånger i månaden, både på vardagar och på helger.

Vi erbjuder utbildningar för legitimerade läkare, tandläkare, sjuksköterskor, barnmorskor, farmaceuter, tandterapeuter/hygienister och ambulanspersonal från hela världen. Vi utbildar regelbundet internationella delegater.

OBS: Innan du bokar våra kurser rekommenderar vi att du kontrollerar vad som krävs i ditt land för att utöva injektionsbehandlingar. Reglerna kan variera mellan olika länder för att utöva estetisk medicin.

Vet du inte vilken utbildning du vill börja med?

Det gör inget! Vi alla har varit där. Det kan vara svårt att veta när det finns så många olika utbildningar att välja mellan. 

Skicka iväg ett mail till oss på info@nordicskinklinik.se så vägleder vi dig på bästa sätt.