Skip to content

Expert kurs i Hydrafacial behandling

Delta i vår omfattande kurs i HydraFacial, en avancerad icke-invasiv behandlingsteknik känd för sina omedelbara resultat. HydraFacial använder hydra-dermabrasion för att effektivt dränera, djuprengöra, exfoliera, återfukta och injicera närande serum i huden under en enda session. Denna behandling är speciellt utformad för att ge synliga förbättringar i hudens hälsa och utseende.

Under kursen lär du dig inte bara grunderna i HydraFacial, utan även hur du kan integrera denna behandling med andra estetiska procedurer för att skapa heltäckande vårdplaner som möter olika klienters behov. Vi går i detalj in på hudens och ansiktets anatomi, inklusive skikt, blodcirkulation, innervation och muskulatur, vilket är avgörande för att skräddarsy behandlingen efter individuella hudtyper och ansiktsdrag.

Vi betonar också vikten av korrekt dokumentation av varje klientbehandling, inklusive före- och efterbilder, som är ovärderliga för att demonstrera resultaten och för att planera framtida behandlingar. Dessutom kommer kursen att täcka hantering av potentiella estetiska komplikationer, med strategier för att både förebygga och hantera dessa situationer, vilket säkerställer högsta möjliga säkerhet och kundnöjdhet.

Vår HydraFacial utbildning är en viktig resurs för professionella inom skönhets- och hälsovårdsindustrin som önskar att expandera sina tjänster och förbättra sin expertis inom avancerad hudvård.

Läs mer om utbildningen Här: Kurs i Hydrafacial


OBS: Alla Utbildningspriser är ex moms.

Har du frågor eller funderingar?

Vi hjälper dig att skapa en struktur för dina utbildningar och svarar på de frågor du har om akademin. 

Efter att du har fyllt i detta formulär kommer vårat Team på Nordic Skin Medical & Aesthetic College, att ha den information som behövs för att designa en utbildningsresa som lyfter fram och utvecklar dina styrkor.

Vad är en medicinskt ansvarig läkare och varför är det viktigt att ha en?

En medicinskt ansvarig läkare i estetik är avgörande för sjuksköterskor, tandläkare och läkare som vill administrera behandlingar som Botox och hyalas. Denna mandaterade tillsyn säkerställer att behandlingar utförs säkert och i enlighet med medicinska standarder. Utan en utsedd medicinskt ansvarig läkare är dessa yrkesverksamma juridiskt oförmögna att erbjuda sådana estetiska procedurer, vilket lyfter fram den avgörande roll som en Medicinsk ansvarig läkare har för att underlätta efterlevnad och säker patientvård. Om en komplikation / akut situation uppstår, ser din MAL till att du får den hjälp du behöver för att snabbt kontrollera situationen.

Frågor & Svar

Vad kul att du är intresserad!

Lägg till ditt önskade paket i varukorgen och fortsätt med betalningen. Du kommer att få ett bekärftelsemail på din order. Vi kommer att höra av oss till dig så fort din order har nått fram till oss.

Absolut! Även om kursen ger en bred översikt som är nödvändig för alla estetisk medicinutövare, går den också in på detaljer som skulle vara fördelaktiga för dem som vill specialisera sig. Genom olika moduler får du insikter i olika områden, vilket hjälper dig att identifiera och driva ditt intresseområde inom estetisk medicin.

Vi erbjuder kontinuerligt stöd till alla våra deltagare. Under kursen kommer du att ha tillgång till expertinstruktören Dr Alex och hans team för eventuella frågor eller förtydliganden. Vårt mål är att säkerställa att du inte bara är utbildad utan fullt beredd att starta din estetiska verksamhet framgångsrikt.

Att starta ett estetiskt företag kan vara skrämmande på grund av den stora mängd kunskap och förberedelser som krävs. Den här kursen är utformad för att förenkla denna process, och erbjuder steg-för-steg-vägledning från branschexperten Dr Alex för att navigera i komplexiteten med att starta din klinik, från att förstå regelverk till att skaffa rätt utrustning och förbrukningsvaror.

Absolut. Att förstå de medicinska och estetiska reglerna och föreskrifterna är en hörnsten i denna kurs.

Nordic Skin Medical & Aesthetic Collage, Stockholm, Sverige. Vi kör normalt våra korta kurser 2-3 gånger i månaden, både på vardagar och på helger.

Vi erbjuder utbildningar för legitimerade läkare, tandläkare, sjuksköterskor, barnmorskor, farmaceuter, tandterapeuter/hygienister och ambulanspersonal från hela världen. Vi utbildar regelbundet internationella delegater.

OBS: Innan du bokar våra kurser rekommenderar vi att du kontrollerar vad som krävs i ditt land för att utöva injektionsbehandlingar. Reglerna kan variera mellan olika länder för att utöva estetisk medicin.

Vet du inte vilken utbildning du vill börja med?

Det gör inget! Vi alla har varit där. Det kan vara svårt att veta när det finns så många olika utbildningar att välja mellan. 

Skicka iväg ett mail till oss på info@nordicskinklinik.se så vägleder vi dig på bästa sätt.