Skip to content

Återställa | Föryngra | FörbättraNSK-behandlingar

NASOLABIAL VECK-MARIONETTFILLER

Att skapa den vackraste av dig

Marionettrynkor (munhörn) är långa vertikala rynkor som går från läpphörnen till hakan. Namnet kommer från marionettdockor som har ansikten med långa vertikala veck. Dessa veck kan ge ansiktet ett bistert eller sorgset utseende. Dessa linjer uppstår med åldern, rökning och genetik och kan utvecklas till att bilda jowls senare.

Det är möjligt att lyfta dessa hörn med dermal filler genom att tillföra volym och förankra hörnen högre upp.

Det nasolabiala vecket är det djupa veck som löper från vardera sidan av näsan ner mot mungiporna. Detta veck blir mer synligt som en del av den naturliga åldringsprocessen. Fett försvinner från kinderna, vilket minskar hudvolymen och gör att vecket ser djupare ut. Upprepade leenden eller ett “stort leende” kan leda till permanenta, djupa veck i detta område.

Djupa nasolabialveck kan korrigeras genom injektioner av dermal filler i det omgivande området, vilket återställer den förlorade volymen och mjukar upp utseendet på dessa veck. Målet med injektioner i nasolabialvecken är att jämna ut hudvolymen så att du får ett jämnare och fräschare utseende. Om du överväger denna typ av behandling, är det viktigt att söka professionell rådgivning från en kvalificerad medicinsk utövare. För ytterligare information kan du besöka vår webbplats , där du kan läsa mer om våra tjänster och boka en konsultation för att diskutera dina specifika behov och önskemål.


Boka Jakobsberg


Boka Kallhäll

Behandlingstid

30 minuter

uppsättning resultat

2 veckor

Risker & komplikationer

Eventuell mild svullnad och blåmärken vid injektionsstället

Åter till arbetet

Omgående

Varaktighet för behandling

10 – 18 månader

Bedövning

valfritt

Kontakt oss: