Skip to content

Hälsa i Fokus: Din Vägledning till Ett Liv i Balans

I ditt livs resa är hälsan din mest värdefulla följeslagare. Låt oss vara din guide till ett välmående liv med våra omfattande hälsoundersökningar. Upptäck kraften i förebyggande vård med vårt team av dedikerade specialistläkare som står redo att bistå dig.

Vi är här för att upptäcka eventuella hälsorisker i deras linda, erbjuda råd för att stärka din hälsa och vägleda dig mot en livsstil som är både rikare och hälsosammare. Låt inte oväntade hälsoproblem bli ett hinder; med regelbundna kontroller kan du ta kommandot över din hälsa och ditt välbefinnande.

woman running for fitness

Nyckeln till en tidigt upptäckt och bättre livskvalitet.

Ditt välbefinnande är kärnan i vår verksamhet. Vi erbjuder omfattande hälsokontroller som är utformade för att identifiera riskfaktorer och ge dig möjligheten att ta hand om din hälsa proaktivt, för ett friskare och lyckligare liv.

Stegen för en Hälsokontroll.

Välj ditt önskade paket

Välj den hälsoundersökning som passar dina behov bäst.

Ta dina Labb-prover

Besök våran klinik och genomför provtagningen

Resultat

Få dina testresultat inom 48 timmar från provtagningen

Feedback

Du och din läkare diskuterar proverna och du får svar på eventuella frågor

När du väljer Nordic Skin Klinik

Mest valda hälsoundersöknings Paket.

Hälsoundersökning Kvinna

Analyserar blodvärden inom åtta olika hälsorelaterade områden och upptäcker möjliga bakomliggande faktorer till symptom såsom håravfall, tröghet, yrsel, försämrad läkning av sår, nedsatt kondition eller koncentrationssvårigheter.

Utredningar avslöjar eventuell obalans i sköldkörtelns hormonproduktion, inklusive om denna obalans beror på immunsystemets angrepp på egna cellstrukturer.

Hälsoundersökning Man

Tillhandahåller en djupgående information över ditt välbefinnande genom att analysera viktiga blodparametrar åtta hälsodomäner.

Identifierar ovanliga resultat som kan ligga bakom symtom såsom minskad libido, försämrad reproduktiv förmåga, utmattning och brist på energi.

Beräknar nivåerna av bioaktivt testosteron för att ge detaljerad förståelse för din produktion av detta hormon.

Hälsoundersökning+

Identifierar oregelbundenheter och erbjuder vägledning för nödvändiga ändringar i livsstilen.

Tillhandahåller utökad förståelse för ditt hjärt- och kärlsystem, sköldkörtelfunktion, risk för diabetes, samt status för vitaminer och mineraler, lever, njurfunktion, blodvärden och andra hälsorelaterade områden.

Inkluderar analys av tio extra hälsomarkörer relaterade till vitaminer och mineraler, njur- och leverfunktion, samt blodsockernivåer, utöver de som ingår i detta paket.

All fakta du behöver veta.

Är du tveksam till värdet av en hälsokontroll?

Låt oss ge dig en hjärtlig påminnelse: Att investera i din hälsa idag kan förebygga oväntade sjukdomar imorgon. Många i Sverige lever ovetandes med hälsotillstånd som kunde ha upptäckts tidigare genom regelbundna kontroller. Vi är här för att stötta dig på din resa mot bättre hälsa och välbefinnande. 

Vad Kunderna Säger

Jag bokade en tid hos specialistläkaren efter att ha känt mig ovanligt trött och nedstämd under en längre tid. Samma dag fick jag komma in för en hälsoundersökning, vilket var otroligt uppskattat. Till min lättnad upptäcktes en tidig form av hypotyreos, något jag inte hade en aning om att jag led av. Tack vare den snabba diagnosen och det professionella omhändertagandet har jag nu påbörjat behandling och känner mig redan mycket bättre. Jag är så tacksam för den omsorg och expertis som visades mig.
Eva, 34 år
Som en person som alltid varit proaktiv när det gäller min hälsa, var det en chock att upptäcka att jag hade utvecklat typ 2-diabetes, trots att jag inte haft några uppenbara symtom. Tack vare läkarens effektivitet och förmåga, kunde min sjukdom upptäckas tidigt. Deras vänliga och stöttande tillvägagångssätt under hela processen gjorde upplevelsen mycket hanterbar.
Johan, 29 år
Jag var imponerad av hur snabbt jag kunde komma in för en hälsoundersökning, och ännu mer av den vård jag mottog. Läkaren tog sig tid att verkligen lyssna på mina bekymmer och gav mig detaljerade förklaringar och råd. Det kändes som att jag var i mycket kompetenta händer. Att dessutom få en uppföljning som var anpassad efter just mina behov visar på en exceptionell omsorg och professionalism. Jag rekommenderar denna tjänst till alla som söker en kvalitativ och omtänksam hälsovård
Linda, 42 år

Vi vet att det kan vara läskigt med att gå på en hälsoundersökning.

Men genom att förebygga i god tid kan vi tillsammans öka chanserna för ett längre, friskare och lyckligare liv. Att upptäcka eventuella hälsoproblem tidigt ger oss möjlighet att hantera dem effektivt, vilket inte bara kan förbättra din livskvalitet utan också ge dig sinnesro. Vi är här för att stötta dig genom varje steg på din hälsresa, med expertis och omsorg. Låt oss ta hand om din hälsa idag, för ett ljusare imorgon.