Skip to content

Nordic Skin Klinik Jakobsberg

Att skapa den vackraste av dig

Nordic Skin Klinik Ă€r en framstĂ„ende estetisk klinik som Ă€r kĂ€nd för att erbjuda enastĂ„ende skönhetsvĂ„rdstjĂ€nster och resultat. Med sitt engagerade team av erfarna lĂ€kare och terapeuter har kliniken byggt ett starkt rykte för att leverera skrĂ€ddarsydda estetiska lösningar som ger naturliga och vackra resultat. Nordic Skin Klinik Ă€r inte bara en plats för förvandling; det Ă€r ocksĂ„ hem till Nordic Skin Akademi, en ledande utbildningsinstitution som delar sin expertis med nĂ€sta generation av skönhetsexperter. Genom att kombinera banbrytande behandlingar med utbildning pĂ„ hög nivĂ„ stĂ€rker Nordic Skin Klinik och Nordic Skin Akademi sitt engagemang för att höja branschstandards och skapa skönhet som inspirerar.”

Öppettider: 

MĂ„n – Fre 10:00 – 20:00

Helger 10:00 – 18:00

Tel: 0046706241179

E-post: info@nordicskinklinik.se

www.nordicskinklinik.se

NibblevÀgen 6c, 177 36
Jakobsberg

Personal pÄ Nordic Skin Klinik Sollentuna

Dr. Alex Sajjad

Specialist LĂ€kare

Laila

Akademichef

Zara

Estetisktsbehandlare

Sahar Zafar

IT Specialist

Nordic Skin Akademi

Forma din framtid, skapa skönhet

Alla vÄra terapeuter Àr certifierade och licensierade inom sina kompetensomrÄden. Med lÄng erfarenhet i branschen och noggrann precision i det arbete vi utför ser vi till att du fÄr bÀsta möjliga behandlingsresultat.

PÄ Nordic Skin Akademi hjÀlper vi dig att upptÀcka och utveckla din passion för skönhet och karriÀrmöjligheter, och vÄr mÄlsÀttning Àr att hjÀlpa dig att skapa den vackraste av dig sjÀlv, oavsett om det handlar om din personliga utveckling eller din blomstrande karriÀr inom skönhetsbranschen.

Utforska VÄra PrisvÀrda Skönhetsbehandlingar

Konsultation pÄ Nordic Skin Klinik Jakobsberg

VÄra specialistlÀkare tar vÀl hand om dig och lyssnar pÄ dina önskemÄl
Vi erbjuder kostnadsfri konsultation pÄ alla vÄra behandlingar utom bedömning av hudprickar med dermatoskop.