Skip to content

Nordic Skin Klinik Jakobsberg

Att skapa den vackraste av dig

Nordic Skin Klinik är en framstående estetisk klinik som är känd för att erbjuda enastående skönhetsvårdstjänster och resultat. Med sitt engagerade team av erfarna läkare och terapeuter har kliniken byggt ett starkt rykte för att leverera skräddarsydda estetiska lösningar som ger naturliga och vackra resultat. Nordic Skin Klinik är inte bara en plats för förvandling; det är också hem till Nordic Skin Akademi, en ledande utbildningsinstitution som delar sin expertis med nästa generation av skönhetsexperter. Genom att kombinera banbrytande behandlingar med utbildning på hög nivå stärker Nordic Skin Klinik och Nordic Skin Akademi sitt engagemang för att höja branschstandards och skapa skönhet som inspirerar.”

Öppettider: 

Helger 11:00 – 18:00

Tel: 0046706241179

E-post: info@nordicskinklinik.se

www.nordicskinklinik.se

Nibblevägen 6c, 177 36
Jakobsberg

Personal på Nordic Skin Klinik Jakobsberg

Dr. Alex Sajjad

Specialist Läkare

Laila

Akademichef

Zara

Estetisktsbehandlare

Nordic Skin Akademi

Forma din framtid, skapa skönhet

Alla våra terapeuter är certifierade och licensierade inom sina kompetensområden. Med lång erfarenhet i branschen och noggrann precision i det arbete vi utför ser vi till att du får bästa möjliga behandlingsresultat.

På Nordic Skin Akademi hjälper vi dig att upptäcka och utveckla din passion för skönhet och karriärmöjligheter, och vår målsättning är att hjälpa dig att skapa den vackraste av dig själv, oavsett om det handlar om din personliga utveckling eller din blomstrande karriär inom skönhetsbranschen.

Utforska Våra Prisvärda Skönhetsbehandlingar

Konsultation på Nordic Skin Klinik Jakobsberg

Våra specialistläkare tar väl hand om dig och lyssnar på dina önskemål
Vi erbjuder kostnadsfri konsultation på alla våra behandlingar utom bedömning av hudprickar med dermatoskop.