Skip to content

Skinboosters – Elite Class

15400 kr

Kurs i Skinboosters idealisk för de som strävar efter att erbjuda lösningar för vanliga hudproblem som rynkor, rodnad, akne, rosacea och pigmenteringar genom skonsamma metoder. Denna utbildning är särskilt designad för vårdprofessionella som önskar förbättra sina färdigheter i estetiska behandlingar och önskar att erbjuda sina patienter de senaste innovationerna inom hudvård.

Efterfrågan för Skinboosters är väldigt stor då alla drömmer om en ren, slät, föryngrad hud. I vår alltmer visuella kultur är en frisk och ungdomlig hud inte bara en önskan utan en förväntan. Att kunna erbjuda effektiva behandlingar som reducerar behovet av dagligt smink och förbättrar hudens naturliga skönhet, är därför otroligt värdefullt. Genom att gå kurs i Skin boosters kan du enkelt skapa en stor återkommande kundbas.

De vanligaste problemen som behandlas i kursen inkluderar inte bara rynkor, rodnad, akne, rosacea, ljuskänslighet, pigmenteringar, fräknar, melasma och dermatit, utan också hur man effektivt kan hantera dessa med skonsamma och icke-invasiva metoder. Denna föryngringskurs är perfekt för dig som vill förbättra hudkvaliteten utan att överanvända Botox eller fillers. Förutom hudens anatomi och fysiologi kommer du att lära dig om och få praktisk erfarenhet med flera hudvårdsprodukter, inklusive minst 14 olika och mycket efterfrågade hudboosters.

Detta gör vår kurs inte bara till en utbildning, utan en investering i din professionella framtid, där du kan svara på den höga efterfrågan på kvalificerade behandlingar som uppfyller klienternas behov av en hälsosammare och mer strålande hud 

Läs mer om utbildningen Här: Skin Boosters Elite Class


OBS: Alla Utbildningspriser är ex moms.

Har du frågor eller funderingar?

Vi hjälper dig att skapa en struktur för dina utbildningar och svarar på de frågor du har om akademin. 

Efter att du har fyllt i detta formulär kommer vårat Team på Nordic Skin Medical & Aesthetic College, att ha den information som behövs för att designa en utbildningsresa som lyfter fram och utvecklar dina styrkor.

Vad är en medicinskt ansvarig läkare och varför är det viktigt att ha en?

En medicinskt ansvarig läkare i estetik är avgörande för sjuksköterskor, tandläkare och läkare som vill administrera behandlingar som Botox och hyalas. Denna mandaterade tillsyn säkerställer att behandlingar utförs säkert och i enlighet med medicinska standarder. Utan en utsedd medicinskt ansvarig läkare är dessa yrkesverksamma juridiskt oförmögna att erbjuda sådana estetiska procedurer, vilket lyfter fram den avgörande roll som en Medicinsk ansvarig läkare har för att underlätta efterlevnad och säker patientvård. Om en komplikation / akut situation uppstår, ser din MAL till att du får den hjälp du behöver för att snabbt kontrollera situationen.

Frågor & Svar

Vad kul att du är intresserad!

Lägg till ditt önskade paket i varukorgen och fortsätt med betalningen. Du kommer att få ett bekärftelsemail på din order. Vi kommer att höra av oss till dig så fort din order har nått fram till oss.

Absolut! Även om kursen ger en bred översikt som är nödvändig för alla estetisk medicinutövare, går den också in på detaljer som skulle vara fördelaktiga för dem som vill specialisera sig. Genom olika moduler får du insikter i olika områden, vilket hjälper dig att identifiera och driva ditt intresseområde inom estetisk medicin.

Vi erbjuder kontinuerligt stöd till alla våra deltagare. Under kursen kommer du att ha tillgång till expertinstruktören Dr Alex och hans team för eventuella frågor eller förtydliganden. Vårt mål är att säkerställa att du inte bara är utbildad utan fullt beredd att starta din estetiska verksamhet framgångsrikt.

Att starta ett estetiskt företag kan vara skrämmande på grund av den stora mängd kunskap och förberedelser som krävs. Den här kursen är utformad för att förenkla denna process, och erbjuder steg-för-steg-vägledning från branschexperten Dr Alex för att navigera i komplexiteten med att starta din klinik, från att förstå regelverk till att skaffa rätt utrustning och förbrukningsvaror.

Absolut. Att förstå de medicinska och estetiska reglerna och föreskrifterna är en hörnsten i denna kurs.

Nordic Skin Medical & Aesthetic Collage, Stockholm, Sverige. Vi kör normalt våra korta kurser 2-3 gånger i månaden, både på vardagar och på helger.

Vi erbjuder utbildningar för legitimerade läkare, tandläkare, sjuksköterskor, barnmorskor, farmaceuter, tandterapeuter/hygienister och ambulanspersonal från hela världen. Vi utbildar regelbundet internationella delegater.

OBS: Innan du bokar våra kurser rekommenderar vi att du kontrollerar vad som krävs i ditt land för att utöva injektionsbehandlingar. Reglerna kan variera mellan olika länder för att utöva estetisk medicin.

Vet du inte vilken utbildning du vill börja med?

Det gör inget! Vi alla har varit där. Det kan vara svårt att veta när det finns så många olika utbildningar att välja mellan. 

Skicka iväg ett mail till oss på info@nordicskinklinik.se så vägleder vi dig på bästa sätt.