Skip to content

Expert kurs i Microneedling

11000 kr

Välkommen till vår expertkurs i Microneedling, där du kommer att lära dig att effektivt behandla en mängd hudåkommor som fina linjer, rynkor, akneärr, pigmentfläckar och ojämn hudton. Detta är en behandling som kan appliceras på olika delar av kroppen, inklusive ansikte, hals, dekolletage och händer. Behandlingarna utförs med hjälp av avancerade enheter som MesoPen, Dr Pen och andra liknande microneedling-verktyg.

Under denna microneedling kurs kommer du att få en djupgående förståelse för behandlingsprocessen, från de grundläggande till de mer avancerade teknikerna. Kursen omfattar allt från hudens och ansiktets anatomi till specifika tekniker för att behandla olika hudområden effektivt. Du kommer att lära dig om viktiga faktorer som hudens morfologi, fysiologi, och hur du anpassar behandlingen efter individuella behov.

Dessutom kommer kursen att utforska användningen av hudboosters som förbättrar resultaten av microneedling, och du kommer att få praktiska tips på hur du kombinerar dessa produkter med behandlingen för maximal effekt. Vi behandlar också viktiga säkerhetsaspekter som kontraindikationer, hantering av estetiska komplikationer, och hur man säkert använder verktyg som Dermapen och Plasmapen.

Genom kursen kommer du också att lära dig att ta professionella före- och efterbilder, vilket är avgörande för att dokumentera behandlingseffekter och förbättra kundkommunikationen. Slutligen, deltagarna kommer att få vägledning om optimal hudvård efter behandlingarna för att säkerställa långvariga och hållbara resultat.

Läs mer om utbildningen Här: Mikroneedling Kurs


OBS: Alla Utbildningspriser är ex moms.

Har du frågor eller funderingar?

Vi hjälper dig att skapa en struktur för dina utbildningar och svarar på de frågor du har om akademin. 

Efter att du har fyllt i detta formulär kommer vårat Team på Nordic Skin Medical & Aesthetic College, att ha den information som behövs för att designa en utbildningsresa som lyfter fram och utvecklar dina styrkor.

Vad är en medicinskt ansvarig läkare och varför är det viktigt att ha en?

En medicinskt ansvarig läkare i estetik är avgörande för sjuksköterskor, tandläkare och läkare som vill administrera behandlingar som Botox och hyalas. Denna mandaterade tillsyn säkerställer att behandlingar utförs säkert och i enlighet med medicinska standarder. Utan en utsedd medicinskt ansvarig läkare är dessa yrkesverksamma juridiskt oförmögna att erbjuda sådana estetiska procedurer, vilket lyfter fram den avgörande roll som en Medicinsk ansvarig läkare har för att underlätta efterlevnad och säker patientvård. Om en komplikation / akut situation uppstår, ser din MAL till att du får den hjälp du behöver för att snabbt kontrollera situationen.

Frågor & Svar

Vad kul att du är intresserad!

Lägg till ditt önskade paket i varukorgen och fortsätt med betalningen. Du kommer att få ett bekärftelsemail på din order. Vi kommer att höra av oss till dig så fort din order har nått fram till oss.

Absolut! Även om kursen ger en bred översikt som är nödvändig för alla estetisk medicinutövare, går den också in på detaljer som skulle vara fördelaktiga för dem som vill specialisera sig. Genom olika moduler får du insikter i olika områden, vilket hjälper dig att identifiera och driva ditt intresseområde inom estetisk medicin.

Vi erbjuder kontinuerligt stöd till alla våra deltagare. Under kursen kommer du att ha tillgång till expertinstruktören Dr Alex och hans team för eventuella frågor eller förtydliganden. Vårt mål är att säkerställa att du inte bara är utbildad utan fullt beredd att starta din estetiska verksamhet framgångsrikt.

Att starta ett estetiskt företag kan vara skrämmande på grund av den stora mängd kunskap och förberedelser som krävs. Den här kursen är utformad för att förenkla denna process, och erbjuder steg-för-steg-vägledning från branschexperten Dr Alex för att navigera i komplexiteten med att starta din klinik, från att förstå regelverk till att skaffa rätt utrustning och förbrukningsvaror.

Absolut. Att förstå de medicinska och estetiska reglerna och föreskrifterna är en hörnsten i denna kurs.

Nordic Skin Medical & Aesthetic Collage, Stockholm, Sverige. Vi kör normalt våra korta kurser 2-3 gånger i månaden, både på vardagar och på helger.

Vi erbjuder utbildningar för legitimerade läkare, tandläkare, sjuksköterskor, barnmorskor, farmaceuter, tandterapeuter/hygienister och ambulanspersonal från hela världen. Vi utbildar regelbundet internationella delegater.

OBS: Innan du bokar våra kurser rekommenderar vi att du kontrollerar vad som krävs i ditt land för att utöva injektionsbehandlingar. Reglerna kan variera mellan olika länder för att utöva estetisk medicin.

Vet du inte vilken utbildning du vill börja med?

Det gör inget! Vi alla har varit där. Det kan vara svårt att veta när det finns så många olika utbildningar att välja mellan. 

Skicka iväg ett mail till oss på info@nordicskinklinik.se så vägleder vi dig på bästa sätt.