Skip to content
Återställa | Föryngra | Förbättra
NSK-behandlingar

LÄPPFÖRSTORING

Att skapa den vackraste av dig
Vissa människor är inte välsignade med en Angelina Jolie-esque super pout eller den tvivelaktiga Kylie Jenner naturliga läpp look; vissa människor kan mycket väl ha varit en gång, men ålder kan tunna ut våra läppar och rynkor kan börja bildas runt hörnen av våra munnar också. Med läppförstoring kan du få mer definition i dina läppar och återfå en ungdomlig fyllighet som verkligen kommer att förbättra ditt självförtroende.

Läppområdet injiceras med ett mjukt fyllnadsmedel för att ge “fyllighet”. Hela proceduren tar cirka 30 minuter och kan användas för att åtgärda en mängd olika skönhetsfel som “rökarlinjer”, rynkiga läppar och för att markera amorbågen (den V-formade fördjupningen på överläppen i munnen) och lägga till/förstärka läppkantens konturer.

Detta relativt enkla och icke-kirurgiska ingrepp är ett intressant alternativ för dem som snabbt vill förbättra sin nedre del av ansiktet. Behandlingen är idealisk för kvinnor som har förlorat fylligheten i läpparna på grund av åldrande (vi förlorar 50 % av vår läppvolym vid 50 års ålder) eller för kvinnor, oavsett om de är unga eller gamla, som känner att de behöver förbättra läpparnas naturliga storlek och form.

Vi utför även korrigeringar av behandlingar som utförts på annat håll, inklusive upplösande läppfyllnadsmedel.

Behandlingstid

30 minuter

uppsättning resultat

Omgående

Risker & komplikationer

Eventuell mild svullnad och blåmärken vid injektionsstället

Åter till arbetet

Omgående

Varaktighet för behandling

4 - 8 månader

Bedövning

valfritt

Kontakt oss:
Open chat
Hello 👋
Can we help you?