Skip to content
ÅterstĂ€lla | Föryngra | FörbĂ€ttra
NSK-behandlingar

FILLERSHAKA/KÄKLINJE

Att skapa den vackraste av dig

Hak-filler kan anvÀndas för att förbÀttra det övergripande utseendet pÄ hakpartiet. Dermal Fillers Àr ett utmÀrkt sÀtt att forma och justera en mer tillfredsstÀllande profil.

En underformad eller svag haka kan vara genetiskt betingad och kan pÄverka en patients allmÀnna sjÀlvförtroende. Dermal Filler kan anvÀndas pÄ hakan för att styva upp huden och definiera hak- och kÀkpartiet, vilket minskar svagheten hos en svag haka. Chin Filler kan förlÀnga och förbÀttra utseendet pÄ den nedre delen av ansiktet och skapa en mer balanserad profil. Resultaten Àr omedelbara och Chin Filler hÄller normalt i 9-12 mÄnader.

En underformad eller svag kÀklinje kan vara genetiskt betingad och kan pÄverka patientens allmÀnna sjÀlvförtroende. Dermal Filler kan anvÀndas pÄ kÀklinjen för att styva upp huden och definiera hakan och kÀkpartiet, vilket minskar svagheten hos en svag kÀklinje.

High density dermal filler kan injiceras supramasateriskt och subkutant för att skapa en definierad och skÀrpt kÀklinje och mandibulÀr vinkel. Filler kan anvÀndas för att definiera, konturera och förstÀrka hakan och kÀklinjen med en stor mikrokanyl och endast tvÄ ingÄngspunkter för att skapa en knivskarp kÀklinje som kan skÀra bröd.

Behandlingstid

30 minuter

uppsÀttning resultat

2 veckor

Risker & komplikationer

Eventuell mild svullnad och blÄmÀrken vid injektionsstÀllet

Åter till arbetet

OmgÄende

Varaktighet för behandling

9 - 12 mÄnader

Bedövning

valfritt

Kontakt oss: