Skip to content

Expert kurs i Lipo-massage

11000 kr

Kurs i Lipomassage som är en icke-kirurgisk och smärtfri behandling för att ta bort cellulit, den minskar besvärliga fettavlagringar och stramar upp slapp hud. Endourologiska tekniker hjälper till att bibehålla och aktivera kroppens och hudens egen naturliga kollagenproduktion. Med förbättrad blodcirkulation sker en signifikant minskning av kronisk cellulit.  

Lipo-massage är en maskinbaserad behandling som utför mekanisk bindvävsmassage för att ta bort cellulit, öka fettförbränningen, forma och lyfta skinkorna och andra slappa kroppsdelar. 

Den patenterade tekniken utvecklades i Frankrike för cirka 20 år sedan. De positiva effekterna av lipomassagebehandling är väl beprövade och utvärderade genom inte mindre än 85 vetenskapliga studier. Behandlingsmaskinen är CE-certifierad och till och med godkänd av US FDA.

Våra praktiska tips guidar dig om hur du sömlöst integrerar dessa tjänster och skapar skräddarsydda behandlingsplaner som adresserar individuella behov och mål. 

Anatomi är grunden för alla estetiska behandlingar. Få en grundlig förståelse för ansikts- och kroppsanatomi, inklusive de intrikata detaljerna i hudens anatomi, såsom morfologi, fysiologi och funktionerna hos olika hudlager. En djupdykning i blodcirkulationen och innerveringen av kroppsdelar ger en tydlig förståelse för hur Lipo-massage påverkar kroppen, vilket förbättrar behandlingsresultaten.

Muskler spelar en avgörande roll för att forma våra kroppar, och kunskap om kroppsmuskler och deras funktioner är avgörande för att optimera Lipo-massagetekniker. Skräddarsy ditt tillvägagångssätt för att passa olika “hudtyper” och lär dig att klassificera olika ansiktstyper, för att säkerställa att varje behandling är lika unik som individen som får den.

Läs mer om utbildningen Här: Kurs i Lipomassage 


OBS: Alla Utbildningspriser är ex moms.

Har du frågor eller funderingar?

Vi hjälper dig att skapa en struktur för dina utbildningar och svarar på de frågor du har om akademin. 

Efter att du har fyllt i detta formulär kommer vårat Team på Nordic Skin Medical & Aesthetic College, att ha den information som behövs för att designa en utbildningsresa som lyfter fram och utvecklar dina styrkor.

Vad är en medicinskt ansvarig läkare och varför är det viktigt att ha en?

En medicinskt ansvarig läkare i estetik är avgörande för sjuksköterskor, tandläkare och läkare som vill administrera behandlingar som Botox och hyalas. Denna mandaterade tillsyn säkerställer att behandlingar utförs säkert och i enlighet med medicinska standarder. Utan en utsedd medicinskt ansvarig läkare är dessa yrkesverksamma juridiskt oförmögna att erbjuda sådana estetiska procedurer, vilket lyfter fram den avgörande roll som en Medicinsk ansvarig läkare har för att underlätta efterlevnad och säker patientvård. Om en komplikation / akut situation uppstår, ser din MAL till att du får den hjälp du behöver för att snabbt kontrollera situationen.

Frågor & Svar

Vad kul att du är intresserad!

Lägg till ditt önskade paket i varukorgen och fortsätt med betalningen. Du kommer att få ett bekärftelsemail på din order. Vi kommer att höra av oss till dig så fort din order har nått fram till oss.

Absolut! Även om kursen ger en bred översikt som är nödvändig för alla estetisk medicinutövare, går den också in på detaljer som skulle vara fördelaktiga för dem som vill specialisera sig. Genom olika moduler får du insikter i olika områden, vilket hjälper dig att identifiera och driva ditt intresseområde inom estetisk medicin.

Vi erbjuder kontinuerligt stöd till alla våra deltagare. Under kursen kommer du att ha tillgång till expertinstruktören Dr Alex och hans team för eventuella frågor eller förtydliganden. Vårt mål är att säkerställa att du inte bara är utbildad utan fullt beredd att starta din estetiska verksamhet framgångsrikt.

Att starta ett estetiskt företag kan vara skrämmande på grund av den stora mängd kunskap och förberedelser som krävs. Den här kursen är utformad för att förenkla denna process, och erbjuder steg-för-steg-vägledning från branschexperten Dr Alex för att navigera i komplexiteten med att starta din klinik, från att förstå regelverk till att skaffa rätt utrustning och förbrukningsvaror.

Absolut. Att förstå de medicinska och estetiska reglerna och föreskrifterna är en hörnsten i denna kurs.

Nordic Skin Medical & Aesthetic Collage, Stockholm, Sverige. Vi kör normalt våra korta kurser 2-3 gånger i månaden, både på vardagar och på helger.

Vi erbjuder utbildningar för legitimerade läkare, tandläkare, sjuksköterskor, barnmorskor, farmaceuter, tandterapeuter/hygienister och ambulanspersonal från hela världen. Vi utbildar regelbundet internationella delegater.

OBS: Innan du bokar våra kurser rekommenderar vi att du kontrollerar vad som krävs i ditt land för att utöva injektionsbehandlingar. Reglerna kan variera mellan olika länder för att utöva estetisk medicin.

Vet du inte vilken utbildning du vill börja med?

Det gör inget! Vi alla har varit där. Det kan vara svårt att veta när det finns så många olika utbildningar att välja mellan. 

Skicka iväg ett mail till oss på info@nordicskinklinik.se så vägleder vi dig på bästa sätt.