Skip to content

Ansiktskonturering – Elite Class

Kurs i ansiktskonturering för erfarna injektorer som är redo att ta sina färdigheter till nästa nivå. Den här kursen är idealisk för läkare och sjuksköterskor som vill fördjupa sig i de senaste teknikerna inom estetiska injektioner utan de risker som kommer med kirurgiska ingrepp.

Under kursen kommer du att få möjlighet att lära dig avancerade tekniker för ansiktskonturering med dermal fillers. Vi fokuserar på att förbättra utseendet på hakan och käklinjen, korrigera området under ögonen och omforma näsan på ett säkert sätt. Denna praktiska tillämpning kombineras med en gedigen teoretisk grund i ansiktsanatomi.

Kursens format är utformat för att maximera ditt lärande. Varje deltagare kommer att genomföra 4-5 olika behandlingar på levande modeller, vilket ger en oslagbar hands-on erfarenhet.

Dagen är intensiv och innehållsrik, där du kommer att få kunskaper och färdigheter för att behandla de fem mest populära områdena: formning av Näsa, formning av Kindben, formning av Kindben, formning av käklinje, förbättring av hakan, användning av Hyalase/Hyaluronidas

En vecka innan din kurs startar skickar vi dig via e-post det detaljerade läsmaterialet för kursen som ger dig all information som krävs för att tillhandahålla dessa behandlingar.

Föreläsare och Hands-On: Specialistläkare Alex S

Läs mer om utbildningen Här: Ansiktskonturering Elite Class


OBS: Alla Utbildningspriser är ex moms.

Har du frågor eller funderingar?

Vi hjälper dig att skapa en struktur för dina utbildningar och svarar på de frågor du har om akademin. 

Efter att du har fyllt i detta formulär kommer vårat Team på Nordic Skin Medical & Aesthetic College, att ha den information som behövs för att designa en utbildningsresa som lyfter fram och utvecklar dina styrkor.

Vad är en medicinskt ansvarig läkare och varför är det viktigt att ha en?

En medicinskt ansvarig läkare i estetik är avgörande för sjuksköterskor, tandläkare och läkare som vill administrera behandlingar som Botox och hyalas. Denna mandaterade tillsyn säkerställer att behandlingar utförs säkert och i enlighet med medicinska standarder. Utan en utsedd medicinskt ansvarig läkare är dessa yrkesverksamma juridiskt oförmögna att erbjuda sådana estetiska procedurer, vilket lyfter fram den avgörande roll som en Medicinsk ansvarig läkare har för att underlätta efterlevnad och säker patientvård. Om en komplikation / akut situation uppstår, ser din MAL till att du får den hjälp du behöver för att snabbt kontrollera situationen.

Frågor & Svar

Vad kul att du är intresserad!

Lägg till ditt önskade paket i varukorgen och fortsätt med betalningen. Du kommer att få ett bekärftelsemail på din order. Vi kommer att höra av oss till dig så fort din order har nått fram till oss.

Absolut! Även om kursen ger en bred översikt som är nödvändig för alla estetisk medicinutövare, går den också in på detaljer som skulle vara fördelaktiga för dem som vill specialisera sig. Genom olika moduler får du insikter i olika områden, vilket hjälper dig att identifiera och driva ditt intresseområde inom estetisk medicin.

Vi erbjuder kontinuerligt stöd till alla våra deltagare. Under kursen kommer du att ha tillgång till expertinstruktören Dr Alex och hans team för eventuella frågor eller förtydliganden. Vårt mål är att säkerställa att du inte bara är utbildad utan fullt beredd att starta din estetiska verksamhet framgångsrikt.

Att starta ett estetiskt företag kan vara skrämmande på grund av den stora mängd kunskap och förberedelser som krävs. Den här kursen är utformad för att förenkla denna process, och erbjuder steg-för-steg-vägledning från branschexperten Dr Alex för att navigera i komplexiteten med att starta din klinik, från att förstå regelverk till att skaffa rätt utrustning och förbrukningsvaror.

Absolut. Att förstå de medicinska och estetiska reglerna och föreskrifterna är en hörnsten i denna kurs.

Nordic Skin Medical & Aesthetic Collage, Stockholm, Sverige. Vi kör normalt våra korta kurser 2-3 gånger i månaden, både på vardagar och på helger.

Vi erbjuder utbildningar för legitimerade läkare, tandläkare, sjuksköterskor, barnmorskor, farmaceuter, tandterapeuter/hygienister och ambulanspersonal från hela världen. Vi utbildar regelbundet internationella delegater.

OBS: Innan du bokar våra kurser rekommenderar vi att du kontrollerar vad som krävs i ditt land för att utöva injektionsbehandlingar. Reglerna kan variera mellan olika länder för att utöva estetisk medicin.

Vet du inte vilken utbildning du vill börja med?

Det gör inget! Vi alla har varit där. Det kan vara svårt att veta när det finns så många olika utbildningar att välja mellan. 

Skicka iväg ett mail till oss på info@nordicskinklinik.se så vägleder vi dig på bästa sätt.

Andra Utbildningar