Skip to content

Nordic Skin Klinik Drammen, Norge

Hauges gate 753019 Drammen, Norge
Telefon: +4740852740
E-post: beautysenteroslo@gmail.com

Våra öppettider

Måndag–Fredag: 09:00–18:00
Lördag: 10:00-17:00
Söndag: Stängt

Nordic Skin Klinik Drammen

En ledande skönhetsklinik i den vackra sjöfartsstaden strax sydväst om Oslo. Idag är staden en trafikknutpunkt i Sydnorge och ett centrum i Drammenregionen, så ska du resa in/ut ur Oslo, sväng gärna förbi. Våra Legitimerade personal i Oslo hälsar dig varmt välkommen in på besök, här kan du unna dig en lunch break botox eller även få ett lyft i ansiktet. Våra kliniker erbjuder samma behandlingar vart du än befinner dig.

Recensioner

Flor
Flor
Recension
Read More
Mycket trevlig och skicklig dam Har varit med henne i flera olika behandlingar och alltid varit nöjd. Hon tar mycket tid att lyssna på mina önskningar, ger bra rekommendationer och förklarar bra på vägen så att du känner att du är i säkra och kompetenta händer. Högt rekommenderad!
Tara Gasedi
Tara Gasedi
recension
Read More
Har behandlats på Shery i några år och har alltid otroligt bra upplevelser på skönhetscentret. Shery är otroligt bra och skicklig i vad hon gör, samtidigt som hon är väldigt varm och mysig som person. Rekommenderar starkt denna plats!
Kamil Helen
Kamil Helen
recension
Read More
Shery är mycket skicklig och jag känner mig väl omhändertagen och informerad om hennes behandlingar. Jag har nu varit här i flera behandlingar och är lika glad varje gång. fantastiska lokaler och fantastiska priser. Rekommenderas starkt

Andra behandlingar på Nordic Skin Klinik Drammen

Nedan ser du behandlingar vi erbjuder

Nordic Skin Academy

Alla våra utbildare är certifierade och licensierade inom sina kompetensområden. Med lång erfarenhet i branschen och noggrann precision i det arbete vi utför ser vi till att du får bästa möjliga behandlingsresultat.Vi utbildar endast legitimerade läkare, tandläkare och sjuksköterskor inom injektionsbehandlingar. Vår specialistläkare Alex Sajjad och hans team ger dig utbildningar i bland annat botulinumtoxin och fillers på olika nivåer och har idag utbildat flera andra estetiska behandlare runtom Sverige. Hos oss får du chansen att ta ett kliv in i branschen och kunna behandla marknadens alla behandlingsområden.

Personal på Nordic Skin Klinik Drammen

-

-

-

Priser på Nordic Skin Klinik Drammen

Nedan hittar du samtliga priser och övriga tjänster vi erbjuder

Klicka på en behandling för att se mer

Priser för Hud & Ansiktsbehandlingar

Konsultation på Nordic Skin Klinik Drammen

Vår legitimerade personal tar väl hand om dig och lyssnar på dina önskemål. Vi erbjuder kostnadsfri konsultation på alla våra behandlingar.
Vi erbjuder kostnadsfri konsultation på alla våra behandlingar utom bedömning av hudprickar med dermatoskop.