Skip to content

Filler Master

10000 kr

Kort om utbildningen
Att kunna behandla näsa och tear trough blir alltmer populärt hos kunder då de helst undviker att göra näsplastik/annan kirurgi. För dig som injektionsbehandlare är det viktigt att bemästra marknadens alla områden och kunna behandla kunder med olika typer av hudtillstånd. Nordic Skin Academy’s master kurs i fillers är till för dig som vill utveckla dina grundläggande och avancerade kunskaper inom såväl volymåterställning som föryngring och skulptering.
Vad ingår i kursen?

✓ Teori

✓ Praktisk träning med live modeller

✓ Simulering

✓ Lunch/Fika

✓ Goodiebag

✓ Förmedlande av kontakter och rabatterade priser på filler annat förbrukningsmaterial

Du har möjlighet att ta med egna modeller inför din kurs och då betalar modellerna en modellpris mot injektionsbehandling. Men självklart hjälper vi gärna till att boka modeller om det så önskas.  

Behandlingsområden 

Nordic Skin Academy’s Master filler sker en heldag där vi har teorigenomgång på förmiddagen samt praktisk utbildning på eftermiddagen där vi går igenom

✓ Näsa

✓ Tear Trough

✓ Tinning

✓ Frontalis

Vad kursen kostar och samtliga kurspriser

På Nordic Skin Academy kan du ta del av master filler utbildningen som en separat kurs eller i ett filler paket med alla tre nivåer. Väljer du vårat filler paket får du ett paketpris på hela utbildningen.

Kombinera olika utbildningar

Bas, Pro och Master utbildningarna på Nordic Skin Academy går att genomföra separat men du har möjlighet att välja ett Master paket där du får en kurs helt kostnadsfritt och själva paketet i en rabatterad kostnad. Läs mer om Master Paketet här

Separata utbildningspriser för injektionsbehandlingar

Alla priser hos Nordic Skin Academy är exklusive moms

♛ Filler BAS: 10 000 SEK

♛ Btx BAS: 10 000 SEK

♛ Filler PRO: 10 000 SEK

♛ Btx PRO: 10 000 SEK

♛ Filler MASTER: 10 000 SEK

♛ Btx MASTER: 10 000 SEK

♛ Platelet Rich Plasma: 10 000 SEK

♛ Lipolytics fettförbränning: 10 000 SEK

♛ Trådlyft paket nivå 1 & 2: 10 000 SEK

♛ Trådlyft enskilt paket: 12 000 SEK

♛ Master Läppar: 24 500 SEK

♛ Radiesse: 10 000 SEK

♛ Profhilo: 10 000 SEK

♛ MASTER PAKETET (Alla Filler och Btx Nivåer + Microtox, Trådlyft och PRP Ingår): 80 000 SEK

Vem vänder jag mig till om jag har frågor?

Om du har frågor om utbildningar kan du alltid skicka ett mail till info@nordicskinklinik.se så svarar vi så snart vi kan.
Intresserad av en eller flera utbildning/utbildningar? Fyll i vårt kontaktformulär nedan så kontaktar vi dig med mer information angående dina valda kurser och slutför din anmälan.

Hantering av dina personuppgifter

Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter

Är du injektionsbehandlare utan en Medicinsk ansvarig läkare anknuten till dig?

Alla injektionsbehandlare behöver ha en medicinsk ansvarig läkare anknuten till sig för att kunna beställa förbrukningsmaterial, eller vid brådskande medicinska ärenden kunna rådfråga sin anknutna läkare. Betalar du för mycket till din nuvarande ansvariga läkare eller inte har en? Klicka här

Är du injektionsbehandlare utan en Medicinsk ansvarig läkare anknuten till dig?

Alla injektionsbehandlare behöver ha en medicinsk ansvarig läkare anknuten till sig för att kunna beställa förbrukningsmaterial, eller vid brådskande medicinska ärenden kunna rådfråga sin anknutna läkare. Betalar du för mycket till din nuvarande ansvariga läkare eller inte har en? Klicka här för kontakt med ansvarig läkare

Har du frågor eller funderingar?

Vi hjälper dig att skapa en struktur för dina utbildningar och svarar på de frågor du har om akademin. 

Efter att du har fyllt i detta formulär kommer vårat Team på Nordic Skin Medical & Aesthetic College, att ha den information som behövs för att designa en utbildningsresa som lyfter fram och utvecklar dina styrkor.

Vad är en medicinskt ansvarig läkare och varför är det viktigt att ha en?

En medicinskt ansvarig läkare i estetik är avgörande för sjuksköterskor, tandläkare och läkare som vill administrera behandlingar som Botox och hyalas. Denna mandaterade tillsyn säkerställer att behandlingar utförs säkert och i enlighet med medicinska standarder. Utan en utsedd medicinskt ansvarig läkare är dessa yrkesverksamma juridiskt oförmögna att erbjuda sådana estetiska procedurer, vilket lyfter fram den avgörande roll som en Medicinsk ansvarig läkare har för att underlätta efterlevnad och säker patientvård. Om en komplikation / akut situation uppstår, ser din MAL till att du får den hjälp du behöver för att snabbt kontrollera situationen.

Frågor & Svar

Vad kul att du är intresserad!

Lägg till ditt önskade paket i varukorgen och fortsätt med betalningen. Du kommer att få ett bekärftelsemail på din order. Vi kommer att höra av oss till dig så fort din order har nått fram till oss.

Absolut! Även om kursen ger en bred översikt som är nödvändig för alla estetisk medicinutövare, går den också in på detaljer som skulle vara fördelaktiga för dem som vill specialisera sig. Genom olika moduler får du insikter i olika områden, vilket hjälper dig att identifiera och driva ditt intresseområde inom estetisk medicin.

Vi erbjuder kontinuerligt stöd till alla våra deltagare. Under kursen kommer du att ha tillgång till expertinstruktören Dr Alex och hans team för eventuella frågor eller förtydliganden. Vårt mål är att säkerställa att du inte bara är utbildad utan fullt beredd att starta din estetiska verksamhet framgångsrikt.

Att starta ett estetiskt företag kan vara skrämmande på grund av den stora mängd kunskap och förberedelser som krävs. Den här kursen är utformad för att förenkla denna process, och erbjuder steg-för-steg-vägledning från branschexperten Dr Alex för att navigera i komplexiteten med att starta din klinik, från att förstå regelverk till att skaffa rätt utrustning och förbrukningsvaror.

Absolut. Att förstå de medicinska och estetiska reglerna och föreskrifterna är en hörnsten i denna kurs.

Nordic Skin Medical & Aesthetic Collage, Stockholm, Sverige. Vi kör normalt våra korta kurser 2-3 gånger i månaden, både på vardagar och på helger.

Vi erbjuder utbildningar för legitimerade läkare, tandläkare, sjuksköterskor, barnmorskor, farmaceuter, tandterapeuter/hygienister och ambulanspersonal från hela världen. Vi utbildar regelbundet internationella delegater.

OBS: Innan du bokar våra kurser rekommenderar vi att du kontrollerar vad som krävs i ditt land för att utöva injektionsbehandlingar. Reglerna kan variera mellan olika länder för att utöva estetisk medicin.

Vet du inte vilken utbildning du vill börja med?

Det gör inget! Vi alla har varit där. Det kan vara svårt att veta när det finns så många olika utbildningar att välja mellan. 

Skicka iväg ett mail till oss på info@nordicskinklinik.se så vägleder vi dig på bästa sätt.