Skip to content
Hur fungerar det?
Vi är här för att guida dig noggrant genom hela processen.

Stegen för en Hälsoundersökning.

Välj ditt önskade paket

Välj den hälsoundersökning som passar dina behov bäst.

Ta dina Labb-prover

Besök valfri mottagning som genomför provtagningen

Resultat

Få dina testresultat inom 48 timmar från provtagningen

Feedback

Du och din läkare diskuterar proverna, får svar på frågor samt åtgärder

Hur bokas en Hälsoundersökning

Slipp besväret med BankID och komplicerade bokningsprocesser. Nu kan du enkelt kontakta oss via telefon eller e-post och få en tid samma dag.

Vanligt förekommande frågor och svar.

Kan jag ge bort en hälsoundersökning som gåva?

Självklart! Vi uppskattar att ni tar hand om era nära och kära och tackar er för ert förtroende att låta oss ta hand om dem också.

Du har möjlighet att ta dina prover och konsultera med din specialistläkare när som helst inom en period av 3 månader från den dag då du gjorde din beställning.

Var inte nervös, kom precis som du är. Innan din provtagning kommer du att få träffa Specialistläkaren som ger dig ytterligare information om vad du kan förvänta dig och ger dig svar på eventuella frågor. 

Kostnadsfri Fysisk Undersökning Inkluderad.

När du har bokat din hälsoundersökning med oss får du en fysisk undersökning helt kostnadsfritt av våran specialistläkare inför din provtagning. 

När du väljer Nordic Skin Klinik

Mest valda hälsoundersöknings Paket.

Hälsoundersökning Kvinna

Analyserar blodvärden inom åtta olika hälsorelaterade områden och upptäcker möjliga bakomliggande faktorer till symptom såsom håravfall, tröghet, yrsel, försämrad läkning av sår, nedsatt kondition eller koncentrationssvårigheter.

Utredningar avslöjar eventuell obalans i sköldkörtelns hormonproduktion, inklusive om denna obalans beror på immunsystemets angrepp på egna cellstrukturer.

Hälsoundersökning Man

Tillhandahåller en djupgående information över ditt välbefinnande genom att analysera viktiga blodparametrar åtta hälsodomäner.

Identifierar ovanliga resultat som kan ligga bakom symtom såsom minskad libido, försämrad reproduktiv förmåga, utmattning och brist på energi.

Beräknar nivåerna av bioaktivt testosteron för att ge detaljerad förståelse för din produktion av detta hormon.

Hälsoundersökning+

Identifierar oregelbundenheter och erbjuder vägledning för nödvändiga ändringar i livsstilen.

Tillhandahåller utökad förståelse för ditt hjärt- och kärlsystem, sköldkörtelfunktion, risk för diabetes, samt status för vitaminer och mineraler, lever, njurfunktion, blodvärden och andra hälsorelaterade områden.

Inkluderar analys av tio extra hälsomarkörer relaterade till vitaminer och mineraler, njur- och leverfunktion, samt blodsockernivåer, utöver de som ingår i detta paket.

Funderar du på att boka enskilda blodprover?

Vi är medvetna om att det finns många som önskar ta enskilda blodprover för att bättre förstå sin hälsa och sitt välbefinnande. Därför erbjuder vi ett omfattande urval av enskilda blodprover som är skräddarsydda för att möta dina individuella behov. Vår lista omfattar ett brett spektrum av tester som kan ge dig värdefull information om din hälsa. Ta gärna en titt på vår lista och upptäck de alternativ som passar dig bäst