Skip to content
ÅterstĂ€lla | Föryngra | FörbĂ€ttra
NSK-Återbetalningspolicy

Observera att vi strikt följer GMC:s senaste riktlinjer, sÄ alla patienter mÄste vara över 18 Är och fÄr inte vara gravida eller amma. En fullstÀndig medicinsk historia kommer att tas innan nÄgon behandling utförs och alla patienter bör ha informerat skriftligt samtycke innan de behandlas.

 

Avbokningar/Ă„terbetalningar

Om du bestÀmmer dig för att avboka en tid som du har bokat Äterbetalas inte depositionen pÄ 100 GBP.

Vi har möjlighet att boka om tider förutsatt att vi fÄr minst 7 dagars varsel före behandlingsdatumet. Kontakta info@nordicskinklinik.se eller ring 0046706241179  för att boka om din tid. Alla nya tider bokas i mÄn av tillgÀnglighet.

Om en patient uteblir frÄn sin bokade tid eller vill avboka en bokning, behÄller företaget betalningen och ingen Äterbetalning kommer att ske.

Vi förbehÄller oss rÀtten att Àndra eller avboka datum eller plats. Om detta skulle vara nödvÀndigt kommer vÄr personal att kontakta kunderna omedelbart och ordna ett alternativt datum. Vi tar inget ansvar för eventuella resekostnader eller boendekostnader frÄn kunder.

Vi förbehÄller oss rÀtten att stÀlla in möten eller dra tillbaka kunder som vi anser vara störande, ÀrekrÀnkande eller hindrande för vÄra tjÀnster.

 

Behandlingar kan vara reversibla men Àr inte Äterbetalningsbara. Dessa behandlingar Àr subjektiva till sin natur och ingen behandling kommer att genomföras utan muntligt, skriftligt eller fotografiskt samtycke. Patienter mÄste granskas före alla reversibla behandlingar och uppmuntras att trÀffa samma behandlare för detta.

Sen ankomst till bokad tid

Patienter som kommer för sent till sin bokade tid fÄr inte komma eftersom de avbryter dagens behandling, vilket pÄverkar andra patienters behandlingstider.

TidsbestÀllning för konsultation

Alla vÄra möten Àr konsultationer och behandlingar utförs pÄ dagen. En konsultation debiteras med 100 GBP (den bokningsdeposition du betalar) och kan inte överföras till en behandling vid ett senare tillfÀlle.

Prisstrukturering och paket

Även om det finns mĂ„nga skrĂ€ddarsydda paket, kan enskilda offerter variera pĂ„ grund av de kvantiteter som anvĂ€nds. Olika ansiktsuttryck kan krĂ€va fler eller fĂ€rre behandlingssprutor eller sĂ„ kan sjĂ€lva behandlingen skilja sig frĂ„n vad som anges efter konsultation och ansiktsbedömning. Detta kommer att diskuteras med dig av din behandlare pĂ„ behandlingsdagen. Du kan se en fullstĂ€ndig prislista pĂ„ webbplatsen.

 

KlagomÄl / synpunkter frÄn patienter

1. I hĂ€ndelse av en möjlig biverkning av en produkt efter behandling, vĂ€nligen kontakta oss sĂ„ snart som möjligt – en av vĂ„ra ledande lĂ€kare kommer dĂ„ att kontakta dig som ett brĂ„dskande Ă€rende

2. Om du har en frÄga om asymmetri, vÀnligen kontakta oss med fotografier. Om en granskning/korrigering krÀvs kommer en tid att bokas för dig via vÄr klinikkoordinator. Vid detta möte kommer vi att granska dina före- och efterbilder, din behandlingsjournal och resultatet av din behandling för att avgöra vilka ÄtgÀrder som krÀvs.

3. Vid behov strÀvar vi efter att erbjuda alla granskningsmöten inom 14 dagar efter din begÀran. Observera att vi inte erbjuder patienter möjlighet att boka om granskningstider nÀr de vÀl har bekrÀftats.

4. Om du uteblir frÄn ditt undersökningstillfÀlle kommer inga ytterligare undersökningstillfÀllen att erbjudas. Undantag kan göras vid förmildrande omstÀndigheter. Under dessa omstÀndigheter, om en patient uteblir frÄn 2 undersökningar, kommer ytterligare en konsultationsavgift pÄ 200 GBP att krÀvas för att sÀkerstÀlla ytterligare en undersökningstid.

5. Alla utvÀrderingsbesök för antirynkbehandlingar mÄste begÀras mellan 14 och 21 dagar efter den första behandlingen. Granskningsbesöket bokas in senast 28 dagar efter den första behandlingen. Alla förfrÄgningar som faller utanför denna tidsram behandlas som nya behandlingar och mÄste bokas och betalas pÄ vanligt sÀtt.

6. Om en korrigering Àr nödvÀndig kommer denna att erbjudas. Om resultatet av behandlingen Àr tillfredsstÀllande och det krÀvs mer produkt för den enskilda patienten kommer en avgift att tas ut för den extra produkten.