Radiesse

0 student

Radiesse

Radiesse stimulerar hudens egna regenereringsförmåga – nytt kollagen produceras från dess kalciumbaserade mikrosfärer, vilket gör huden starkare och mer elastisk. Tack vare sitt unika verkningssätt ger Radiesse en långsiktig förbättring av hudkvaliteten.

Kursinnehåll:

En avancerad kurs för dig som redan har grundkunskaper i fyllmedel.

Radiesse är en påfyllningsprodukt som är CE-märkt (certifierad enligt EU-standarden för produktsäkerhet) och FDA-godkänd.

I denna kurs lär Dr. Alex kandidaterna hur Radiesse ger omedelbar fyllning genom att jämna ut måttliga till svåra rynkor i ansiktet och dess lyftande och stramande effekt på huden.

Vi täcker också variationerna mellan hyaluronsyra och kalciumbaserad mikrosfär och hur de varierar i effekter.

Följande ämnen kommer att täckas under kursens gång:

  • Anatomi
  • Radiesses arbetsmekanism i förhållande till hyaluronsyra
  • Effekt och användning av Radiesse
  • Danger zones
  • Kundförsäkring
  • Journalsystem
  • Komplikationer

Kandidaterna kommer att få ett internationellt diplom samt kursmaterial av efter avslutad kurs. Nordic Skin Academy hjälper även till med kommunikation med leverantörer för att nå avtal om PRP och annat material. Med Dr Alex som din MAL får du även ta del av våra rabatter inför varje beställning. På så sätt sparar du flera tusen kr varje månad.

Stöd från Dr. Alex och hans Team samt en goodiebag kommer också att ges med kurslitteratur av hög kvalitet och annat klinikrelaterat material som du behöver för att få en så bra start som möjligt på din resa!

Vår utbildning varar alltid en hel dag oavsett om du går en kurs eller kombinerar. Vi begränsar också antalet deltagare till 3-4 per träning. På så sätt får du en mer individuell handledning och större praktisk utbildning.

Vi erbjuder dig att arbeta med två modeller, och efter ditt diplom – är du välkommen att träna på ytterligare två modeller för att uppdatera dina kunskaper! Andra akademier låter bara kandidater arbeta med en modell och tar även betalt för ”Refresher” efter ditt certifikat.

Lunch, kaffe och fika ingår i kursen!

På vår Radiesse lär du dig att behandla följande områden:

Djupa nasolabiala veck

Kinder / kindben

Käklinje

Sura mungipor

Ansikts kontur

Dekolletage

Händer

Marionettlinjer

Vilka utbildar vi?

› Läkare

 Sjuksköterskor

 Tandläkare


Pris: 10 000 kr ink moms

Kontakta våran kursadministratör för anmälan – Laila@Globalpuls.se

Curriculum is empty

Instructor

10.000 kr