Trådlyft

3 students

Threadlift

Kunder med slapp hud runt mitten till nedre ansiktet som vill uppnå ett tätare och fräschare utseende kan enkelt behandlas med en trådlyftbehandling. Trådlyft är en icke-kirurgisk ansiktslyftning med Polydioxanon (PDO) trådar.

Kursinnehåll:

PDO trådlyft för ansiktet har av plastikkirurger betraktats som ett betydande framsteg inom estetisk medicin och ersätter effektivt kirurgiska ingrepp i många fall som involverar ansiktsföryngring samt anti-aging-procedurer som involverar nacke och kropp.

Med vår kurs i trådlyft kommer Dr. Alex att visa hur kandidater skapar volym, korrigerar näsor, minskar rynkor och djupare fåror med hjälp av Mono-trådar.

Vi arbetar med PDO-monotrådar på Nordic Skin Academy. Våra trådar är CE- och FDA -märkta, har IV säkerhetsklass av högsta kvalitet och används med den senaste patenterade ryska tekniken.

Monosuturer absorberas långsamt över tiden med en fullständig absorption på 200 dagar. Resultaten syns omedelbart med stigande resultats-förbättring under de följande 3-4 månaderna, beroende på hudens hälsa. En touch-up efter 9 månader ökar behandlingens livslängd.

Vi kommer att täcka kursen med följande:

  • Anatomi
  • Tråd placering precision
  • Effekt av olika trådar
  • Danger zones
  • Försäkring
  • Journalsystem
  • Komplikationer

h

Kandidaterna kommer att få ett internationellt diplom samt kursmaterial av efter avslutad kurs. Nordic Skin Academy hjälper även till med kommunikation med leverantörer för att nå avtal om PRP och annat material. Med Dr Alex som din MAL får du även ta del av våra rabatter inför varje beställning. På så sätt sparar du flera tusen kr varje månad.

Stöd från Dr. Alex och hans Team samt en goodiebag kommer också att ges med kurslitteratur av hög kvalitet och annat klinikrelaterat material som du behöver för att få en så bra start som möjligt på din resa!

Vår utbildning varar alltid en hel dag oavsett om du går en kurs eller kombinerar. Vi begränsar också antalet deltagare till 3-4 per träning. På så sätt får du en mer individuell handledning och större praktisk utbildning.

Vi erbjuder dig att arbeta med två modeller, och efter ditt diplom – är du välkommen att träna på ytterligare två modeller för att uppdatera dina kunskaper! Andra akademier låter bara kandidater arbeta med en modell och tar även betalt för ”Refresher” efter ditt certifikat.

Lunch, kaffe och fika ingår i kursen!

Vilka utbildar vi?

› Läkare

 Sjuksköterskor

 Tandläkare


Pris: 10 000 kr ink moms

Kontakta våran kursadministratör för anmälan – Laila@Globalpuls.se

Curriculum is empty

Instructor

10.000 kr