Microtox

0 student

Microtox

Microtox innehåller 53 aktiva ingredienser inklusive hyaluronsyra. Tillsammans främjar de celltillväxt, fibroblaster och kollagen. Den önskade behandlingen på denna skönhetsmarknad, eftersom alla vill uppnå glansig och frisk hud!

Kursinnehåll:

För att uppmuntra cellregenerering och bättre hud, kommer Dr. Alex och hans Team täcka kandidater med senaste kunskapen om att injicektionstekniker för hyaluronsyra och toxiner djupt in i hudlagret i små mängder.

Kursen kommer att täcka er mer följande:

  • Grundläggande kunskaper i anatomi
  • Injiceringsteknik
  • Farozoner
  • Hudprodukter
  • Försäkring
  • Journalsystem
  • Komplikationer

Kandidaterna kommer att få ett internationellt diplom samt kursmaterial av efter avslutad kurs. Nordic Skin Academy hjälper även till med kommunikation med leverantörer för att nå avtal om PRP och annat material. Med Dr Alex som din MAL får du även ta del av våra rabatter inför varje beställning. På så sätt sparar du flera tusen kr varje månad.

Stöd från Dr. Alex och hans Team samt en goodiebag kommer också att ges med kurslitteratur av hög kvalitet och annat klinikrelaterat material som du behöver för att få en så bra start som möjligt på din resa!

Vår utbildning varar alltid en hel dag oavsett om du går en kurs eller kombinerar. Vi begränsar också antalet deltagare till 3-4 per träning. På så sätt får du en mer individuell handledning och större praktisk utbildning.

Vi erbjuder dig att arbeta med två modeller, och efter ditt diplom – är du välkommen att träna på ytterligare två modeller för att uppdatera dina kunskaper! Andra akademier låter bara kandidater arbeta med en modell och tar även betalt för ”Refresher” efter ditt certifikat.

Lunch, kaffe och fika ingår i kursen!

Vilka utbildar vi?

› Läkare

 Sjuksköterskor

 Tandläkare


Pris: 10 000 kr ink moms

Kontakta våran kursadministratör för anmälan – Laila@Globalpuls.se

Curriculum is empty

Instructor

10.000 kr